Zápas Barcy s Parížom je už minulosťou, bol to síce nádherný úspech, no je čas myslieť na ďalšie stretnutia. Kataláncov vyzve Deportivo, ktoré v posledných rokoch dokázalo FCB miestami aj potrápiť. Dočkáme sa prekvapenia alebo to bude ďalšia zbesilá jazda hráčov Luisa Enriqueho?

Naposledy to bolo na Camp Nou jednoznačné. O dva góly sa postaral Rafinha, krásny, prekrásny moment predviedol aj Luis Suárez a ďalší gól zaznamenal Leo Messi. Bol to pre Kataláncov ozaj vydarený zápas.

FC Barcelona

Barcelona zažíva skutočnú eufóriu. V Lige majstrov im ešte pred niekoľkými dňami nikto neveril, pred niečo vyše dvoma týždňami vyzerala pomerne beznádejne aj liga, no zrazu je to všetko úplne inak. Barca je späť!

Späť je ale hlavne Neymar. Ten je celkom určite strojcom veľkého obratu v udalostiach, začal hrať s túžbou a konečne dáva aj góly. Leovu streleckú formu poprieť nejde, rovnako ani vrodený inštinkt Suáreza. MSN vyzerá v tomto momente skutočne mocne.

Zranených Barca momentálne nemá veľa. O Vidalovi vieme, že si už túto sezónu nezahrá, časté zranenia trápia aj Jérémyho Mathieua, ktorý sa na tento duel takmer určite nestihne zotaviť. Inak by ale mali byť všetci v poriadku.

Hráči potrebujú oddych, no proti Deporu sa nedá nastúpiť s béčkom. Do brány sa určite postaví ter Stegen, v zálohe môže dostať priestor aj taký Denis Suárez, pričom zabudnúť nemôžeme ani na Ardu Turana. Logika káže snáď aj to, aby si aspoň jeden člen MSN oddýchol.

Predpokladaná zostava: Ter Stegen, Alba, Umtiti, Piqué, Sergi Roberto, Gomes, Denis Suárez, Arda Turan, Messi, Alcácer, Neymar

Deportivo La Coruña

Deportivo sa pohybuje momentálne tesne nad zónou zostupu a už to nie je ten tím, ktorý ešte v minulých sezónach bojoval s tými lepšími v prvej polovici tabuľky. Teraz majú ale Galícijčania problémy a Barca to môže využiť.

Po odchode Lucasa Peréza má toto mužstvo problémy so skórovaním, ak si do úvahy zoberieme, že kvôli penalizácii bude proti Barcelone chýbať aj Andone, najlepší strelec mužstva, tak tam priveľa gólových hráčov už nezostáva. Otázny je dokonca aj štart Joseluho.

Do pozície najlepšieho strelca sa tak stavia Borges, inak sú mimo hráči ako Kakuta či Mosquera. Deportivo dostalo minulý rok v lige od Barcy rekordnú domácu nádielku, určite by sme ale my, fanúšikovia, boli spokojní aj s výhrou ako takou.

Predpokladaná zostava: Lux, Luisinho, Albentosa, Arribas, Juanfran, Bergantiňos, Colak, Borges, Fajr, Gil, Joselu

Info pre tipérov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.