Malá úvaha nad faktorom Dani Alves vo veci prestupu Neymara do PSG.

Faktorov, ktoré povedú k prestupu Neymara z FC Barcelona do Paris Saint Germain, je veľa. Prioritný je záujem šejka z PSG, ktorý lanáril Neya už pred rokom, ale vtedy Neyo odolal. Ďalej sú to faktory ako peniaze, vplyv agenta- otca a mnohé iné.

Ja sa zamyslím nad faktorom Dani Alves.

Dani Alves musel odísť z FCB do Juventusu, hoci by rád ostal. Jednoducho vedenie klubu nepristúpilo na jeho platové požiadavky,bol dojem, že jeho defenzívne chyby nás stoja body, aj keď to nahrádzal asistenciami a sem tam aj gólmi. Dani si našiel nový klub a grátis sme ho pustili Juventusu, kde odohral jednu sezónu. V jej priebehu oslovil klub, že by sa rád vrátil do FCB, ale klub na to nepristúpil, aj keď náhrada za neho sa nepresadila.Dani v rozhovoroch pre tlač hovoril o tom, že súčasné vedenie Barcelony nemá šajn, ako rokovať s hráčmi, neváži si ich. Bolo cítiť, že sa nerozišiel s vedením klubu v dobrom.

Po jednej sezóne v PSG sa rozhodol prestúpiť do Paris SG, hoci ho lanárili aj Manchester City. Uprednostnil omnoho vyšší príjem v Paríži a možno aj možnosť vyrovnať si účty s Bartomeuom a spol. Vyjadril sa, že denne telefonuje s Neymarom a dodáva mu odvahu, aby urobil čo sám chce...

A tak to Neymar urobil...

Aj Dani je spokojný. Pomsta je sladká...

Komentáre

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.