Stoja pred nami nové výzvy! ForcaBarca.sk v rámci rozširovania súčasného portfólia služieb hľadá nových členov tímu! Portál spustený v júni 2010 sa okrem iného zaoberá poskytovaním najčerstvejších informácií o futbalovom klube FC Barcelona.

Za ten krátky čas pôsobenia na trhu sa vyprofiloval na druhý najväčší portál o FCB v Česku a na Slovensku. Aby však nové vízie uzreli svetlo sveta, potrebujeme možno práve Teba!

Sme síce portál so slovenskou doménou, ale našim cieľom je zaujať rovnako slovenských ako aj českých fanúšikov. Uvedomujeme si však, že pre mnoho českých fanúšikov je bariérou slovenský jazyk a práve preto máme záujem písať aj v českom jazyku. V rámci stále trvajúcej expanzie na český trh sme sa preto rozhodli prijať okrem jedného slovenského redaktora aj jedného českého redaktora, ktorí by boli na dobrovoľníckej báze ochotní spoluvytvárať obsah na portáli ForcaBarca.sk.

Vyžadujeme:

- Prehľad o dianí okolo FC Barcelona
- Vyjadrovacie schopnosti na zodpovedajúcej úrovni
- Bezchybnú gramatiku
- Cudzí jazyk (prioritou je Španielsky alebo Anglický)
- Zmysel pre zodpovednosť
- Chuť písať
- Predchádzajúce skúsenosti sú pre uchádzača výhodou
- Minimálny vek 16 rokov

Ponúkame:

- Prácu v dobrom a priateľskom kolektíve
- Zlepšenie sa v cudzom jazyku
- Nadobudnutie skúseností v oblasti žurnalistiky
- Zviditeľnenie sa pred fanúšikmi FC Barcelona

Vzhľadom na rozmach mobilných technológií a mobilného internetu chce byť ForcaBarca.sk s vami v neustálom spojení. Práve z dôvodu, aby ste o svojom klube FC Barcelona vedeli všetko, kedy si len spomeniete, hľadáme programátorov, ktorých prioritnou náplňou bude vytvorenie mobilnej verzie portálu ForcaBarca.sk.

Ak si to práve ty, neváhaj a kontaktuj nás na admin@forcabarca.sk

zdroj: forcabarca.sk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.