Po víťazstve nad Ceutou sa Barcelona vrátila naspäť k tréningovému procesu, tentoraz v príprave na sobotňajší zápas proti Villarealu. Pred tréningom na Mini Estadi však hráči Katalánskeho klubu absolvovali oficiálne fotografovanie pre túto sezónu.

Guardiolovi zverenci preto menili zvyčajný postup prípravy na tréning. Kvôli fotografovaniu absolvovali tréning nie v Ciutat Esportiva Joana Gampera, ale na Mini Estadi. Toto miesto bolo veľmi netypické pre tréning konajúci sa deň po odohratí stretnutia.

16 hráčov

Na trániku v Mini Estadi sa objavilo 16 hráčov z prvého tímu. Chýbali Milito pre zranenie, ktorý spolu s Piquém trénovali v posilovni. Adriano chýbal úplne pre žalúdočné problémy.

Rekonvalescencia Jeffréna však prebieha nadmieru uspokojivo, keď sa útočník včera na chvíľu zúčastnil aj tréningu s prvým tímom Barcelony.

Prítomnosť odchovancov

Tréningu sa zúčastnilo aj množstvo odchovancov Katalánskeho klubu. Štyria z Barcy B: Jonathan dos Santos, Fontàs, Bartra a Thiago a dvaja z Juvenil A: Rafa Alcántara a Deulofeu. Bratia Rafa i Thiago Alcántara mali opäť možnosť stretnúť sa spolu na tréningu.

Fotogaléria z tréningu


Video z oficiálneho fototenia:



zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.