Dnes ráno svet obletela ťažko uveriteľná správa. Messi po sezóne v Barcelone končí. Dôvodom má byť konflikt s vedením klubu, ktorý prepukol až do mediálnej prestrelky s viceprezidentom FC Barcelona, Javierom Faustom.

Messi sa mal o svojom pláne zdôveriť Technickému riaditeľovi Barcelony pred niekoľkými dňami v Argentíne. Andoni Zubizarreta Messiho navštívil spoločne s doktorom Ricardom Prunom kvôli kontrole zdravotného stavu. V nadväznosti na to sa prezident Rosell spolu s viceprezidentom Bartomeom okamžite do médií vyjadrili, že najlepší hráč sveta si zaslúži najvyšší plat, aby Messiho názor zmenili. Včerajšie stretnutie Gerarda Martina s Messim však dalo tejto snahe vedenia jasnú odpoveď - odchádzam.

Zdá sa, že špekulácie anglických denníkov sa predsa len zakladali na pravde a najlepší hráč posledných štyroch rokov skutočne z metropoly Katalánska odíde. Známa je už aj destinácia - Manchester City. O tom, že sa tento klub Messimu páči, sa vie oddávna. Naposledy to opätovne pripomenul Zabaleta, ktorý povedal: "Ohľadom City sa ma pýtal veľa, ale až toľko som mu toho nemohol povedať, pretože som to sám nevedel. Je to niečo, o čom sa často bavíme doteraz. K tomu som tam ešte stále."

Messiho nespokojnosť v klube však nie je len otázkou posledných dní, nakoľko o celej veci vedia aj hráči Manchestru City. Yaya Touré a Messiho spoluhráč z reprezentácie Albicelestes, Sergio Aguero, neváhali o veci hovoriť aj verejne. "Či môže Messi Barcelonu opustiť? Aby prišiel k nám, určite! Chcem, aby prišiel. V Barcelone môže byť stále len jedna hviezda. Jedna. Je nemožné, aby boli dve."

K Tourému sa pridal Sergio Aguero: "Áno, mal by prísť do City. Potom už určite budeme hrať spolu. City by ho mali kúpiť!"

Anglický klub má pre Messiho naozaj skvostnú ponuku. Vzhľadom na takmer neobmedzené finančné zdroje a na Deň neviniatok, ktorý je v Španielsku ekvivalentom dňa 1. Apríla tomu inak ani nemôže byť ;)

zdroj: dejlymiror.ko.jukej

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.