Špekulácie o budúcnosti švédskeho útočníka Zlatana Ibrahimoviča (28) nemajú konca kraja. Hoci sa predstavitelia katalánskeho klubu nechali viackrát verejne počuť, že nemajú v úmysle sa "Ibru" zbaviť, objavujú sa stále novšie a novšie informácie o jeho odchode nakoľko sa jeho debutová sezóna v Barcelone všeobecne považuje za neúspech.

V súčasnosti však neexistuje klub, ktorý by bol za Zlatana ochotný dať 50 miliónov eur, t.j. sumu ktorú za neho zaplatila Barca pred dvanástimi mesiacmi. Výmena hráča za hráča sa preto javí ako jediná rozumná cesta ako Ibrahimoviča z Barcelony deportovať.

Viacero internetových portálov podalo informácie o chystanej výmene Zlatana za buď Robinha (Manchester City), Cesc Fabregasa (Arsenal), Fernanda Torresa (FC Liverpool), alebo najnovšie Alexandre Pata (AC Miláno).

Podľa Calciomercato.com je prezident AC Miláno Silvio Berlusconi dlhodobým obdivovateľom Zlatana a údajne by ho rád videl v tíme, aj keby to malo znamenať odchod talentovaného mladíka Pata.

© 2010, Autorské práva ForcaBarca.sk. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu je výslovne zakázané.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.