Prezident FC Barcelona, Sandro Rosell, riskuje pobyt vo väzení. Dôvodom je fakt, že Neymarova zmluva je zrejme falošná.

FC Barcelona bola nútená odovzdať dokumentáciu týkajúcu sa letného prestupu Neymara súdu. Stalo sa tak po žalobe jedného socio Blaugrana, Jordiho Casesa. Rosell dúfal, že sa celé vyšetrovanie ukončí, no opak je pravdou - v zmluvách sa našli nejasnosti a súd si vyžiadal ďalšie dokumenty na prešetrenie.

Prokurátor Jose Perals v súčasnosti čaká na ďalšie podklady týkajúce sa Neymarovho prestupu. Audítori Barcelony ich v súčasnosti pripravujú na odoslanie. Otázkou zostáva, kam sa podelo 40 miliónov eur z prestupovej čiastky 57,1 milióna, keď Santos dokázal, že dostal len 17,1 milióna.

"Zmluvy, ktoré boli medzi oboma stranami podpísané, miestami nekorešpondujú s tým, čo zúčastnení medzi sebou špecifikovali," povedal prokurátor piatok a dodal: "Zmluvy mohli byť sfalšované za účelom zmeny koncepcie platieb."

Barca však stále trvá na tom, že počas operácie neurobila nič zlé aj napriek tomu, že nedokáže vysvetliť kam financie odišli. Na druhej strane, skupina DIS tvrdí, že z prestupu brala len malé percento.

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.