Ste vášnivým fanúšikom futbalu? Nevynecháte ani jediný zápas španielskej La Ligy? Poznáte tímy, zostavy a sledujete štatistiky? Ak ste na tieto otázky odpovedali „áno“, je tu pre vás skvelá ponuka a šanca ako si privyrobiť. Zúročte svoju vášeň, znalosti a prehľad. Zapojte sa do tipovacej súťaže na tipermesiaca.sk a zvýšte svoj rozpočet hravým spôsobom.

Je to úplne jednoduché. Klasicky, ako vo vašej obľúbenej stávkovej kancelárii, tipujete na výsledky jednotlivých zápasov. Akurát s tým rozdielom, že ak vám tip nevyjde, o nič neprídete. Súťaž prebieha v spolupráci s Fortunou, Tipsportom a DOXXbetom. Ide o známe slovenské stávkové kancelárie so skvelou hráčskou podporou.

Na stránke nájdete tri rôzne tipovacie súťaže – futbalovú, hokejovú a tenisovú. Každá z nich prebieha v mesačných kolách. Každý deň je pridaných päť zápasov a vašou úlohou je ich natipovať. Na konci mesiaca tí najúspešnejší získavajú finančný kredit do stávkovej kancelárie. Konkrétne pre futbalovú súťaž je najúspešnejší tipér odmenený sumou 40 eur, druhý v poradí 30 eur, tretí 20, štvrtý 10 eur, pričom konkrétna suma je vždy pripísaná na hráčsky účet v stávkovej spoločnosti Fortuna. Každý mesiac sa hra začína odznova a teda aj keď vám teraz nevyšli zápasy úplne podľa predstáv, v ďalšom mesiaci to môžete hravo napraviť. Ak máte chuť aj nejaké tie znalosti, najväčšia futbalová tipovačka čaká práve na vás.

Podmienky pre zapojenie sa do súťaže sú veľmi jednoduché, jasné a ľahko splniteľné. Potrebujete sa zaregistrovať na portáli tipermesiaca.sk a taktiež mať hráčske konto v stávkovej kancelárií, ktorá sponzoruje danú tipovačku. Každý mesiac máte k dispozícii v priemere 150 zápasov (stávkových príležitostí) a aby ste mali nárok na výhru, musíte si tipnúť aspoň 5 z nich.

Takže v skratke: súťaž s jednoduchými podmienkami, zápasmi z vašich obľúbených futbalových líg, podporená stabilnými slovenskými stávkovými kanceláriami. Tipujte zápasy na tipermesiaca.sk, ukážte čo je vo vás a získajte kredit na voľné tikety vo vašej obľúbenej stávkovej kancelárii.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.