Valdés, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc a Pedro sa nachádzajú v 22-člennej nominácii hráčov, ktorú dnes ohlásil Vicente del Bosque. La Furia Roja si zmeria sily s Talianskom na Vicente Calderón už 5. marca.

Tréner španielskej reprezentácie dnes zverejnil nomináciu na tento priateľský duel a ako zvyčajne, je v nej hneď niekoľko hráčov prvého tímu FC Barcelona. Na druhej strane chýba napríklad David Villa či Torres, zahrajú si však Diego Costa či Thiago. Pôjde o prípravný zápas na Majstrovstvá sveta v Brazílii.

Taktiež ide o posledný zápas pred výberom 30 hráčov, ktorí budú mať šancu zahrať si na prestížnom turnaji v Južnej Amerike. Okrem Španielska využijú reprezentačnú prestávke aj iné krajiny.

Niekoľko dní dozadu sme sa dozvedeli, že Argentínu pôjdu reprezentovať Messi a Mascherano, Brazíliu pôjde reprezentovať Alves a Neymar a za národný výber Kamerunu si proti Portugalsku zahrajú Song, Dongou a Bagnack.

Nominácia:

Casillas, Reina, Valdés, Juanfran, Javi Martínez, Ramos, Alba, Azpilicueta, Albiol, Xabi Alonso, Busquets, Xavi, Koke, Thiago, Iniesta, Navas, Cazorla, Cesc, Diego Costa, Negredo, Pedro a Silva.

zdroj: fcbarcelona.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.