Firma Nike dnes prezentovala svoje najnovšie kopačky pod názvom Magista. Pri tejto príležitosti sa tlačovky zúčastnil Andrés Iniesta, ktorý odpovedal na otázky prítomných novinárov.

Na otázku o odchode kapitána, Andrés povedal: "Vyhrať tituly by bola pre Puyola čerešnička na torte. Nie je to príjemná správa. Pokúsime sa sezónu zakončiť najlepšie ako to len bude možné. Slová o Puyolovi sú zbytočné."

"Samozrejme, že môžeme na Bernabeu vyhrať, ale pôjde o ťažký zápas. Nemôžeme však zabúdať ani na zápasy s Valladolidom a Osasunou. Pokiaľ chceme byť v hre do konca, musíme vyhrať," priznal.

"Naše očakávania sú najvyššie. Naďalej hráme na troch frontoch a túžba, nádej a motivácia sú najväčšie. Budeme bojovať do konca, aby sme to dosiahli."

Záložník prehodil niekoľko slov aj o blížiacej sa odvete osemfinále Ligy Majstrov s Manchestrom City: "Časť dvojzápasu máme za sebou, ale bude to veľmi zložité. Nič nie je skončené. Zostalo ešte 90 minút zápasu s veľkým súperom, ktorý má vynikajúcich hráčov. Pokiaľ sa nechceme strachovať, ale chceme sa dostať do štvrťfinále, musíme odohrať fantastický zápas."

Na záver Andrés odpovedal na otázku, ktorá sa týkala včerajšej výhry Španielska nad Talianskom: "Dáva nám to dobré pocity pred Majstrovstvami. Veríme, že môžeme dokázať niečo dôležité."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.