Samuel Eto'o je známy tým, že ak chce niečo povedať, do jazyka si nehryzie. Včera sa zúčastnil programu Le club du dimanche na stanici beIN Sports, kde hovoril aj o Barcelone a Pepovi Guardiolovi.

"Keď sa Guardiola chopil úlohy trénera, pripomenul som mu, že nikdy nebol veľkým hráčom. A povedal som mu to jasne, že tým, kto bude vyhrávať, je Eto'o," povedal Kamerunčan.

Treba pripomenúť, že keď sa kormidla Blaugrana chopil Guardiola, hneď v mužstve skončili Deco a Ronaldinho a to isté malo postretnúť aj Eto'a. Nakoniec sa Kamerunčana nepodarilo predať a v klube zostal o sezónu navyše. Vtedy vytvoril útok s Henrym a Messim. Odišiel v roku 2009, hoci množstvo ľudí tomuto rozhodnutiu nerozumelo.

"Pre klub som urobil veľa. Guardiola mal smolu, pretože mi dal v zápase proti Chivas len 20 minút a ja som strelil hetrik. Nikdy nemal odvahu povedať mi všetky tie veci do očí. Nechcem s ním hovoriť dokiaľ sa mi neospravedlní."

"Guardiola mi chcel dávať lekcie pre útočníka, keď som bol záložník. Spýtal som sa ho, či je normálny. Pravda je taká, že Pep nerešpektoval vnútorné záležitosti klubu," pokračoval.

V priebehu rozhovoru Eto'o zdôraznil, že Guardiola nemal najlepšie vzťahy ani s jeho nástupcom na Camp Nou, Zlatanom Ibrahimovičom: "Veľkí hráči nemajú problém, aby hrali spolu," dodal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.