Barca, viac než len klub. Slová, ktoré všetci poznáme sa Pinto pokúsil preniesť do praxe a pomôcť talentovaným hudobníkom. Tento veselý chlapík so srdcom na pravom mieste je pre hudbu nadšený a rozhodol sa podporiť ľudí, ktorí nemali v živote toľko šťastia a potrebujú malú pomoc druhých.

José Manuel Pinto rozbieha projekt nazvaný Choď za svojimi snami, ktorého hlavnou úlohou je pomôcť talentovaným hudobníkom. Mimo iné sa v tomto projekte budú prezentovať rôzne mimovládne neziskové a charitatívne organizácie pracujúce v tejto sfére. Projekt má formu súťaže, víťaz dostane možnosť nahrať s Pintom singel, hlavným cieľom je však zviditeľniť, motivovať a pomôcť nádejným talentom. Začiatok projekt je naplánovaný na 1.4. a jeho súčasťou sú aj rozhovory s ľuďmi zo športovej a hudobnej branže. Všetci by mali hovoriť o svojich hodnotách a o tom, ako im pomohli sa dostať tam, kde sú teraz. Svoju podporu a účasť sľúbili Alexis, Puyol, Neymar, Messi a Alves.

José Manuel Pinto nie je len brankárom FC Barcelona, ale ako na stránke svojho projektu sám tvrdí, aj hudobník, producent a skladateľ. S hudbou má osobné skúsenosti už 20 rokov, v roku 2006 dokonca vydal vlastnú platňu Wahin Makinaciones. Na internete môžete naraziť na niekoľko jeho videí, vystupuje pod umeleckým menom Wahin. Šikovné ruky potrebné pre brankára sa momentálne snaží skrotiť pri klavíri, ako môžete vidieť vo videu uvedenom vyššie. Okrem iného zvláda aj hru na gitare a svoje skladby si aj sám mixuje. Tento veselý človek je však skromný a sám sa za pianistu ešte neoznačuje. Taktiež svoj hudobný talent vyjadruje najradšej rukami, ako mu to ide v speve... no, posúďte sami.

Najdôležitejšia je však myšlienka tohto projektu: "Inšpirovať, motivovať a šíriť optimizmus vo svete prostredníctvom hudby."

Foto: soundcloud.com; Zdroj: wahinmakinaciones.com, fcbarcelona.com, youtube.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.