Barca na domácom štadióne bez väčších problémov zdolala Celtu Vigo. O góly sa postarali Neymar (2) a Messi. Culés však nepoteší zranenie Valdésa, ktorý musel striedať už v prvom polčase.

1.polčas

Barca začal aktívne, domáci loptu vôbec nepúšťali z vlastných kopačiek a už po troch minútach dostal Messi loptu do siete Celty. Pískal sa však ofsajd.

O dve minúty už však Katalánci otvorili skóre. Messi výborne vysunul Alexisa, ktorý okamžite prihrával na druhú stranu na Neymara. Neyo následne už iba dokopával loptu do prázdnej bránky.

V 15.minúte mohol Messi navýšiť vedenie, keď sa po prihrávke od Iniesty rútil sám na Yoela. V čistej šanci však nedokázal prekonať hosťujúceho brankára.

V 22.minúte zahral pred pokutovým územím rukou Adriano a hostia kopali priamy kop. Valdés šancu Celty dokázal zneškodniť, ale bohužiaľ sa pri zákroku zranil. Na jeho miesto tak musel prísť Pinto.

V 30.minúte pridala Barca druhý gól. Iniesta poslal na Messiho perfektnú prihrávku medzi obrancov a ponúkol mu tak samostatný nájazd na Yoela. Messi si brankára hostí obhodil po pravej strane a loptu zasunul do odkrytej bránky.

2.polčas

Do druhého polčasu vstúpila Barca so zmenou v zostave. Na trávnik prišiel Sergi Roberto. Opačným smerom putoval Iniesta.

V 52.minúte mohli hostia vyrovnať po šanci Fernandéza. Ten však ani na dvakrát nedokázal Pinta prekonať.

V 58.minúte Barca opäť dostala loptu do siete Celty. Fábregasov gól však neplatil kvôli ofsajdu. Domáci však už citeľne nehrali naplno, uvedomujúc si dvojgólový náskok.

V 67.minúte pridali domáci aj tretí gól. Po Alexisovom dlhom pase išiel Neymar sám na Yoela. Akciu však zbrzdil a domáci obrancovia sa stačili vrátiť. Neymar však aj napriek tomu dokázal nájsť skulinku a loptu poslal do siete.

Po góle Barca striedala. Z ihriska sa porúčal práve strelec Neymar. Do hry sa dostal Pedro.

Barca si už víťazstvo bez problémov ustrážila a zápas doviedla do úspešného konca bez inkasovaného gólu.

Zostavy

FC Barcelona: Valdés, Adriano, Bartra, Mascherano, Alba, Song, Iniesta, Cesc, Alexis, Messi, Neymar

Lavička: Pinto, Piqué, Sergi Roberto, Pedro, Tello, Alves, Busquets

Celta Vigo: Yoel, Mallo, Cabral, Aurtenetxe, Jonny, Fontás, Madinda, Alex Lopez, Augusto Fenandez, Orellana, Santi Mina

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.