Tata Martino mal včera na programe tlačovku, kde sa vyjadril k nadchádzajúcemu zápasu s Betisom, na ktorý sú hráči momentálne plne sústredení. Okrem toho ale povedal aj svoj názor na ďalšie témy z posledného obdobia.

Zápas s Betisom Sevilla

“Hráči momentálne myslia len na zápas s Betisom. Neexistujú žiadne ospravedlnenia a výhovorky. Ak by sme nevyhrali, mali by sme skutočne veľmi zlú sezónu.”

Konšpiračné teórie

“Ak by ste začali rozmýšľať nad rôznymi konšpiráciami, len ťažko by ste sa sústredili na futbal. Áno, skutočne sa o tom momentálne veľa rozpráva, ale verím, že nič z toho nie je pravda. Zvláštne je, že sa takéto veci dejú práve v dôležitých okamihoch sezóny.”

Nemožnosť podpísať nových hráčov

“Nechcem teraz viesť negatívne reči o ďalšej sezóne.”

Tituly

“Máme pred sebou 12 zápasov a stále bojujeme o všetky tri tituly. Ja sa momentálne nemôžem sústrediť na iné veci ako futbal.”

Piquého zranenie

“Robí sa maximum, aby sa mohol vrátiť čo najskôr na trávniky, Bude ale veľmi ťažké zariadiť, aby mohol hrať už vo finále Copa del Rey.”

Messi a Neymar

“Veľký rozdiel medzi nimi je v tom, ako dlho hrajú v Európe. Obaja sú výnimoční hráči a budú hrať hlavnú úlohu v tom, ako ďaleko sa dostanú ich mužstvá na Majstrovstách sveta.”

zdroj: marca.com foto: internet

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.