Tata Martino odpovedal novinárom na otázky na včerajšej tradičnej tlačovke pred zápasom s Atléticom Madrid. Verí, že ak chce Barca vyhrať, musí hrať tak ako v 2. polčase zápasu na Camp Nou.

"Barca potrebuje výhru. Pokúsime sa zistiť, či za môžme dostať do vedenia a tak získať kontrolu nad zápasom".

Argentínsky tréner tiež pochválil Colchoneros.

"Majú presne určený štýl hry. Pripravujem hráčov tak, ako keby boli všetci hráči dostupní. My tréneri si nechávame dostatočný čas, aby sme videli, či hráč, ktorý mal nejaké problémy, je pripravený zasiahnuť do hry. Zdá sa mi predčasné robiť nejaké dohady o tom, či bude hrať alebo nie. My sa musíme pripraviť na Atlético v plnej sile".

Ďalej hovoril o Leovi Messim.

"Už sme si zvykli, že Messi dáva góly v každom zápase. Ak neskóruje proti tomu istému súperovi, vzbudzuje to pozornosť. To, čo nás zaujíma je to, aby bol rozhodujúci, ale to neznamená, že musí dať gól".

"V týchto 4 mesiacoch tohto roka bol rozhodujúci element, hral pravidelne, čo predtým nemohol a je jasné, že pre Barcu bude rozhodujúci vždy a súperi si na neho budú musieť dávať vždy pozor".

Nakoniec Tata povedal, že jeho tím bude musieť hrať tak, ako proti Realu Madrid alebo ako posledné minúty proti Atléticu v minulom zápase na Camp Nou.

"Nemyslím si, že najlepšie chvíle na Bernabéu by boli odlišné od posledných minút minule proti Atléticu. Rozdiel je len v tom, že jeden zápas sme vyhrali, druhý nie. V týchto dvoch zápasoch sme videli to najlepšie z Barcy. Cesta za výhrou vedie cez 2. polčas prvého zápas s Atléticom. Chceme sa kvalifikovať za 90 minút. Dostať sa do semifinále Ligy Majstrov je ocenenie".

zdroj: fcbarcelona.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.