Barca prehrala svoj druhý zápas v rade. Domáca Granada rozhodla gólom z prvého polčasu, na ktorý už hostia z Barcelony nedokázali odpovedať aj napriek množstvu šancí.

1.polčas

Katalánci boli hneď od začiatku tým aktívnejším tímom, diktovali tempo hry a svojmu súperovi loptu veľmi nepožičiavali. Prvú výraznejšiu šancu mali hostia v 11.minúte, keď Adriano presným centrom našiel nabiehajúceho Montoyu. Hlavičkový pokus barcelonského zadáka však brankár Karnezis bez problémov zneškodnil.

V 16.tej minúte však otvorili skóre domáci. Po rýchlom protiútoku sa dostal do šance Brahimi, ktorý dokázal ustáť súboj s Montoyom a pravačkou prestrelil Pinta.

V 22.minúte mohla Barca vyrovnať, keď z pravej strany centroval presne na Neymara Montoya. Brazílsky útočník však vo veľmi dobrej pozícii hlavičkoval iba vysoko nad.

Barca aj naďalej tlačila domáci celok a núdza nebola ani o gólové príležitosti. Hostia však mali veľký problém so zakončením, ktoré bolo buď nepresné alebo málo razantné.

2.polčas

Druhý polčas pokračoval v tlaku Barcy, ktorá sa aj naďalej snažila vyrovnať skóre. Veľmi dobrou strelou sa prezentoval Fábregas, ale výborný zákrok predviedol domáci brankár Karnezis.

V 58.minúte vyvinula Barca na domácich drvivý tlak, výsledkom ktorého bola strela Neymara. Jeho pokus však iba tesne minul bránku domácich.

V 63.minúte mala Barca po faule na Neymara výhodu priameho kopu. Messi loptu zakrútil presne do ľavého horného kúta, ale výborne zasiahol Karnezis.

V 67.minúte Gerardo Martino striedal. Adriana nahradil Jordi Alba. O pár minút neskôr sa striedalo opäť. Tentoraz nahradil Alexis Busuetsa.

Barca s pribúdajúcim časom zvyšovala aj tlak na bránku domácich. Aj napriek množstvu šancí však Katalánci nevedeli streliť gól.

Pár minút pred koncom riadneho hracieho času mohli domáci definitívne rozhodnúť, keď šiel Brahimi sám na Pinta. Hosťujúci brankár však dokázal zneškodniť hneď dva Brahimiho pokusy.

Zostavy

Granada: Karnezis, Nyom, Ilori, Murillo, Foulquier, Iturra, Fran Rico, Recio, Brahimi, Piti, El Arabi

FC Barcelona: Pinto, Montoya, Mascherano, Sergio, Adriano, Song, Cesc, Iniesta, Pedro, Messi, Neymar

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.