Z tábora Realu Madrid pred finále Copa del Rey prišli správy, že stopér Merengues, Sergio Ramos, bude pripravený na stredajší zápas. Veľmi pravdepodobne ho ale nestihne Cristiano Ronaldo, ktorého stále trápi zranený stehenný sval.

Ramos sa zranil pri piatkovom tréningu a aj keď vynechal zápas s Almeriou, podľa vyjadrení lekárov z Realu, by jeho účasť vo finále nemala byť ohrozená. Iný je prípad Cristiana Ronalda. O ňom sa Ancelotti vyjadroval na poslednej tlačovke nejasne, pričom mu dával šancu zasiahnuť do stretnutia s Barcou. Podľa najnovších správ je ale jeho účasť v zápase vylúčená.

Otázkou pre Carla Ancelottiho je, ako ho nahradiť. Jednou z možností je postaviť k dvojici Alonso – Modrič buďto Illaremendiho alebo Isca, pričom pravdepodobnejšie nastúpi práve druhý menovaný. Útočný trojzáprah by potom tvorili Benzema, ako klasická deviatka, Bale na ľavej strane, kde zvyčajne hrá Ronaldo a napravo by sa posunul Di Maria. Alternatíva je, že si Isco a Di Maria svoje pozície vymenia.

V obrane zas bude absentovať Arbeloa a Marcelo, takže na mieste krajných obrancov naskočia Carvajal a Coentrao. Stopérska dvojica by mala byť v tradičnom zložení Ramos – Pepe s tým, že v prípade náhrady bude k dispozícií Varane. V bráne nastúpi Iker Casillas.

zdroj: fcbarca.com foto: insidespanishfootball.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.