Tréner Realu Madrid v rozhovore pre Bwin pripustil, že koniec sezóny bude do značnej miery závisieť od výsledku zajtrajšieho finále Copa del Rey.

"Z psychologického hľadiska bude tento zápas pre koncovku sezóny veľmi dôležitý. Po tomto stretnutí bude mať víťaz viac motivácie, viac ochoty bojovať do konca sezóny a dobre si odviesť svoju prácu. Myslím, že z psychologického hľadiska ide o veľmi dôležité stretnutie," povedal.

Carlo Ancelotti zdôraznil, že sa jedná o zápas dôležitý "z mnohých dôvodov, pretože ide o prvý titul v sezóne, aký môžeme vyhrať. Po druhé, lebo hráme proti veľkému tímu ako je Barcelona. Všetko to má za následok, že pôjde o dôležitý zápas. Možnosť získať prvý titul v sezóne je pre nás veľmi motivujúce."

Talian na lavičke Los Blancos sa domnieva, že posledné zápasy nebudú mať na finále vplyv: "Nemyslím si, že tam je nejaká prevaha vzhľadom na to, čo sa stalo v minulosti. V súčasnosti ide o veľmi komplikovaný zápas pre obe mužstvá. Musíme ho odohrať dobre, s nádejou, motiváciou a s ohromnou koncentráciou na výhru."

Ancelotti na záver pripomenul, prečo sa jeho mužstvo nachádza vo finále: "V januári sme zahrali veľmi dobre, neinkasovali sme gól, hrali sme dobre... Myslím, že sme vo finále zaslúžene."

zdroj: as.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.