Gerardo Martino sa dnes objavil na tlačovke pred nesmierne dôležitým zápasom, ktorým je finále Copa del Rey proti Realu Madrid.

Ako naštartovať mužstvo?

"Ísť na trávnik, aby sme hrali futbal a vyhrať. Okrem tohto zápasu neexistuje nič."

Stopéri

"Do úvahy môžem zobrať troch hráčov. Na tréningu vyzerali dobre, ale uvidíme zajtra. Bartra mi povedal, že sa cíti oveľa lepšie. Nemyslím si, že sme v Granade prehrali kvôli problémom v obrane. Puyol? Mám voči nemu veľký rešpekt. Pokiaľ by zajtra hral, pre mužstvo aj pre jeho spoluhráčov by išlo o veľký prínos. Ak nemáte stopérov, nie je to ideálny stav, ale skutočnosť, že nemôžu hrať nás nenecháva bez šancí. Na trávnik sa nedostane žiaden hráč, ktorý nebude v poriadku."

Ideálny zápas

"Musíme predviesť momenty z dvoch odohraných Gran Derbi. Začiatok posledného zápasu ukázal ako dokážeme pretrpieť ťažké obdobie. Musíme to ukázať v zápase. Barca sa mi zdá ako veľmi transparentné mužstvo. Ak zahráme dobre, vyhráme. Nikdy sme nevyhrali, keď sme hrali zle. Rozumiem, že fanúšikovia prosia tento tím, ale musíme pochopiť, že nie je možné byť najlepším rok čo rok. Títo hráči ovplyvnili minulosť aj budúcnosť tohto športu."

Dôležité víťazstvo

"Nevidím to ako pomstu za Ligu Majstrov či ligu. Ide o titul, finále a treba ho vyhrať. Musíme riešiť problémy z minulosti, ale z toho čo sa stalo, trpíme."

Uceliť sezónu

"Týmto finále nechcem zakrývať to, čo sa neurobilo, ani mu pripisovať väčší význam ako má. Ide o finále pohára. Nezmení to pocity aké máme z ostatných dvoch súťaží."

Bez Cristiana

"Je to jeden z najlepších hráčov sveta a stále ho chcete mať v tíme."

Clásico

"Doterajšie dve boli veľmi pekné. To, že som s Realom vyhral má stále neuspokojuje. Ak sa vyhrá pohár, oslavuje sa to v iný spôsob a doterajšie Clásica nám neumožnili oslavovať nič viac než len tri body."

Pocity

"S týmito chlapcami máme šancu na zisk titulu. Mužstvo som viedol aj v Superpohári, ale trofej bola výsledkom práce iných ľudí. Aby sme vyhrali, musíme nájsť svoju najlepšiu verziu."

Messi

"Každý hráč, nech by už bol akokoľvek dobrý, môže odohrať slabší zápas. Messi na svojich pleciach už niekoľko rokov nosí celú zodpovednosť a stále si s tým vedel poradiť. Je nespravodlivé, že ho súdime po jednom zápase."

zdroj: as.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.