Pred finále Copa del Rey mal čo k zápasu povedať aj tréner Realu Madrid, Carlo Ancelotti. Pred novinármi sa ukázal na predzápasovej tlačovke.

Zostava

"Už som sa rozhodol, ale nepoviem."

Cristiano

"To, že nebude hrať som sa dozvedel dnes ráno, ale verím mužstvu, ktoré si v prípade zranení stále dobre poradilo. Stratili sme však hráča neuveriteľnej kvality, ale jeho absencia je pre nás motivujúca a má za následok, že sme viac behali a hrali sme viac tímovo. Nasadenie Cristiana by bolo veľkým riskom. Zajtra bude trénovať a následne priletí do Valencie."

Ligové Clásico

"Neplánujeme iné mužstvo blokovať, chceme vyhrať vďaka našej identite. Tento rok hráme v istým spôsobom a tak to bude aj naďalej. Na Bernabeu sme hrali dobre, viedli sme a neskôr sme urobili drobné chyby. Musíme byť koncentrovaní po celý zápas."

Barcelona

"Dobre útočí a drží loptu aj v posledných zápasoch. My by sme mohli mať tej kontroly viac a aj viac skutočného držania lopty. K tomu potrebujeme odvahu aj osobnosť. Ak sa hrá finále, je práve to to najdôležitejšie."

Tréning penált

"Venovali sme tomu päť minút. Problém v pokutovom rozstrele je v hlave, nie v technike. Na štadióne to vyzerá inak, než na tréningu."

Messi

"Najlepší spôsob jeho bránenia je hrať veľmi natesno."

Plán na Barcu

"Na trávniku chceme ukázať všetku našu kvalitu."

Copa del Rey

"Je to dôležitá súťaž na podobnej úrovni ako v Anglicku a zvlášť ak hráme proti Barcelone, historickému rivalovi. Je to prvá trofej, ktorú môžeme získať."

zdroj: as.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.