Stoičkov v rozhovore pre Cadena Cope kritizoval prestupovú politiku FC Barcelona. Bulhar sa domnieva, že katalánsky klub len plytvá peniazmi.

"Sú to peniaze vyhodené do koša. Barca robí veci, ktoré nemôže ako predaj Thiaga Alcántaru za 25 miliónov eur, keď jeho klauzula o odstupnom bola 90 miliónov. Navyše, Arsenal by si mohol Barcelonu dopísať na zoznam sponzorov. Mali by sme sa spýtať, koľko Barca zaplatila za Fabregasa," povedal bývalý hráč Barcelony.

"No to nie je všetko. Rafinha, Fontás, ktorého predali za milión eur, kedy Puyol potreboval náhradníka... Či Martín Caceres, ďalšie barbarstvo, predaj Ibru, keď ho kúpili za 66 miliónov," dodal.

Stoičkov tiež komentoval Rosella, ktorého obvinil z rezignácie z triviálneho dôvodu. "Zdá sa mi absurdné, že sa človeka zmocní strach, keď ho druhý obviňuje. Neymar je nevinný, veľa sa o ňom hovorí, ale je to dobrý hráč, ktorý naskočí do barcelonskej dynamiky," zdôraznil.

Na záver Bulhar hovoril aj o Copa del Rey: "Barca začne hneď od začiatku. Bolí ma to čo sa píše o hráčoch. Tri týždne dozadu strelil Messi na Bernabeu hetrik a teraz sa spochybňuje jeho profesionalita. Fanúšikovia by mali mužstvo podporovať od prvej minúty," dodal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.