Tréner Juvenilu, ktorý vyhral prvý ročník UEFA Youth League, hovoril v poslednom rozhovore v programe Esports en Xarxa na rádiu La Xarxa aj o bývalom trénerovi FC Barcelona.

"Stále, v každej chvíli pamätáme na Tita Vilanovu. Vedie dôležitú bitku, je veľkým bojovníkom. Sme presvedčení, že všetko pôjde dobre, že urobí pokrok. Posielam mu objatie. Dosiahneme to, že vyhrá svoju Ligu Majstrov, ktorú si zaslúži," povedal Vinyals.

Tréner využil príležitosť na to, aby chválil La Masiu: "Najlepšou vecou, aká sa nám mohla prihodiť, bolo vyhrať tento turnaj. Je to uznanie pre všetkých, ktorí pracovali, aby sa k tomuto okamihu dostali."

Vinyals následne hovoril aj o sankciách FIFA: "La Masia vzdeláva. Otváral som ju a teraz mám príležitosť vidieť tú novú. Sankcie sú neuveriteľné. Všetci, ktorí pre La Masiu pracovali, musia byť na prácu aká sa tu vykonáva, hrdí."

"V mojej pamäti zostane navždy chvíľa, keď som prvýkrát prišiel do La Masie. Stále si tiež budem pamätať UEFA Youth League, ktorú sme vyhrali po prvýkrát v histórii."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.