Jordi Cardoner, viceprezident FC Barcelona, bol hosťom programu "El Matí de Catalunya Radio", v ktorom hovoril o aktuálnej situácii v klube, finále pohára a o Messim.

Cardoner ubezpečil, že výsledok zápasu na Mestalle nebude mať vplyv na plány klubu vzhľadom na budúcnosť trénera Martina či predstavenstva klubu. "Pokiaľ prehráme finále Kráľovského pohára, neodíde ani Tata a nebudú zvolané ani voľby," poznamenal.

Viceprezident potom bránil Lea Messiho, ktorý je za svoje výkony v posledných zápasoch kritizovaný. "Vzhľadom na jeho prínos do tímu a jeho veľkosť je to voči Messimu neúctivé. Je najlepší na svete a je skromný, čo je jedna z hodnôt prezentovaných cez klub. Som si istý, že po finále budú komentáre na jeho adresu iné."

Jordi Cardoner tiež zdôraznil, že mužstvo je pred dnešným finále vo Valencii koncentrované: "Hráči sú plne koncentrovaní a na nič iné nemyslia."

Záverom sa predstaviteľ vedenia klubu vyjadril aj k sankciám FIFA, keď priznal, že prípad "sa pre Barcu skončí priaznivo a budeme môcť vykonávať prestupy."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.