Na pozápasovej tlačovke po prehre vo finále Copa del Rey, tréner FC Barcelona, Gerardo Martino priznal, že je z prehry smutný.

"Cítim hlboký smútok z dôvodu prehry a vzhľadom na ľudí, ktorí nás podporujú. Toto mužstvo má za sebou dlhú cestu a urobilo množstvo vecí. Cítim sa tak ako sa v týchto situáciách musím cítiť. Zle, pretože sa nachádza veľa podôb smútku z bolestnej prehry, ale moja budúcnosť od tohto výsledku nezávisí."

Analýza

"Chceli sme brániť Balea a Di Mariu a mnohokrát sme to urobili dobre. Góly padli po dvoch typických útokoch Realu. Za dve kontry sme zaplatili veľmi draho."

Ťažká porážka

"Rana je veľmi tvrdá, naše očakávania boli v zápase veľmi vysoké. Všetci túžili vyhrať. V prípade prehry sa je ťažké odvolávať na jednotlivých hráčov. Keď sme zápas kontrolovali, prišiel protiútok, ktorý znamenal našu prehru."

Bartra

"Zahral dobre."

Spravodlivosť výsledku

"Gratulujem Realu. Nie je to dobrý moment, nie je to šťastný moment. Mali sme ťažký týždeň na všetkých frontoch, ale máme záväzok napredovať a bojovať o to, čo zostalo. Cítim sa tak ako musím v prípade bolestnej prehry."

Budúcnosť

"Musíme nájsť silu. V lige to nevyzerá dobre, ale musíme o ňu bojovať do konca. Máme matematickú šancu, ale nemôžeme poprieť, že to bol ťažký týždeň. Dnes sa necítime dobre, prehrali sme finále."

Bale

"Nie je jednoduché nájsť hráča, ktorý má v tejto časti zápasu sily na takýto šprint. V nešťastí, ktorým je prehra finále, môžeme nájsť pozitívne veci a Marc niečím takým je."

Štýl

"Nie je to normálne, že Barcelonu stojí každý strelený gól tak veľa."

Taktika

"Di Maria a Bale s loptou na nohe hrali veľmi široko, do obrany chodili ako dvojitá falošná deviatka, aby prešli rýchlo do protiútoku. Chceli sme mať loptu a útočiť krídlami. Za dva protiútoky Realu sme zaplatili vysokú cenu."

zdroj: as.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.