Po prehre vo finále Copa del Rey bol Xavi hosťom programu El Larquero na rozhlasovej stanici Cadena Ser.

Zápas

"Ak prehráte finále, tak ste nahnevaní. Taký je šport. Prehre sa nás dotkla a musíme pozerať dopredu. Chceli sme našich fanúšikov potešiť. Pohár nám utiekol kvôli detailom a našim chybám. Hrali dobre na protiútoky, využívali voľný priestor. Škoda, že strelili ten gól. Bola to veľmi dobrá príležitosť. Po takom úsilí cítime smútok."

Barca mohla vyrovnať

"Po vyrovnávajúcom góle už na tom neboli psychicky až tak dobre. Dominovali sme, oni čakali vzadu a dobre prechádzali do protiútokov. Nachytali nás. Škoda. Veľa sme dali do toho, aby sme remizovali a zápas sme prehrali kvôli dvom našim chybám."

Koniec cyklu

"O tom sa hovorí už päť rokov. Tlačíte tak tvrdo, že kedysi sa to už len stane. Neprekáža mi to, lebo tlač je taká. Tvoríte diskusie. S jedným názorom možno súhlasiť, s iným nie. Bojujeme až do konca. Pri pohľade na zápas rozhodli dva detaily: uzavreli nám priestor, zahrali vynikajúco na protiútoky. Naďalej sme však konkurencieschopní. Hráme ďalej a uvidíme ako sa to skončí."

Real Madrid

"V defenzíve odvádzajú vynikajúcu prácu. Dobre uzavreli priestor v strede. Skúšali sme krídla, stred... Škoda. Išlo len o dve chyby. Barcelona ponúkla viac v útoku, Real v obrane."

Messi

"Nehľadajme vinníkov. Všetci sme vinní. Hráči, tréner... Sme nahnevaní, ale musíme zodvihnúť hlavu."

zdroj: as.com
foto: efe

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.