Lionel Messi nevystúpil z tieňa v ďalšom finále po sebe. Svoju hru neukázal ani v zápase proti Atléticu, ani proti Granade a vidieť ho nebolo ani v boji o Copa del Rey proti Realu. Tréner Bayernu Mníchov má podozrenie, že Argentínčan má problém.

Real Madrid napokon Kráľovský pohár získal po výhre 2-1, keď Gareth Bale strelil gól niekoľko minút pred záverečným hvizdom. V rozhovore pre Sport.es, bývalý tréner FC Barcelona, Pep Guardiola priznal, že Messi sa v kľúčových momentoch sezóny "vyparil" čo je pre mužstvo "obrovská nevýhoda."

Guardiola však nesúhlasí, že by pokles formy bol len príčinou samotného Messiho a tvrdí, že v "barcelonskom prostredí niečo nefunguje."

Kormidelník Bayernu sa domnieva, že Messiho nikto nechráni ako zvnútra ani zvonku, nakoľko jeho problémy z vedením narastajú. Guardiola verí, že Messiho začiatok biednej sezóny začal v Argentíne, keď sa zo zranenia šiel v decembri radšej liečiť domov.

Jedinou trofejou, ktorú Messi ešte nevyhral sú MS, no tréner zo Santpedor priznal, že Messi ju nedokáže vyhrať sám. Vzhľadom na súčasnú sezónu bez trofeje na klubovej úrovni, Leo urobí pre titul z MS všetko.

zdroj: footballdirectnews.com
foto: footballdirectnews.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.