Katalánsky športový kanál prináša zaujímavú informáciu. Predstavitelia Lea Messiho sú presvedčení, že ho chce FC Barcelona predať.

Dôvodov je viacero, no zavážilo, že klub nechce platiť Argentínčanovi astronomický ročný plat a navyše, od PSG dostal fantastickú ponuku na prestup. Predstavitelia Messiho tvrdia, že francúzsky klub by s Barcelonou bez jej súhlasu o predaji nerokoval.

Rokovania o novej zmluve pre Messiho zastrešuje jeho otec Jorge a generálny riaditeľ Barcelony, Antonio Rossich. Už predĺženie aktuálnej zmluvy však sprevádzalo množstvo problémov a intervenovať musel aj Sandro Rosell. Súčasné rokovania sú ešte viac komplikované. Okolie útočníka je presvedčené, že Barca nemá s Messim záujem zmluvu predĺžiť.

Podľa informácii Esport3, PSG je s Messim v stálom telefonickom kontakte, aby mu dokázalo, že o neho naozaj stojí. Barcelonu zas presvedčilo 250 miliónov eur. Túto sumu je totiž francúzsky klub za Argentínčana ochotný zaplatiť. Veľa v tomto prípade hrá aj fakt, že vlastníkom PSG je v podstate Katar, ktorý je hlavným sponzorom Barcelony.

Messiho zas z Barcelony ťahá rozpadajúce sa mužstvo. Atmosféra v klube nie je dobrá, čo zasiahlo aj šatňu. Z klubu postupne odchádzajú Messiho najbližší priatelia ako Puyol či Valdés. Odchod ohlásil aj Pinto. Stará zostava Barcelony sa tak rozpadá. Ak k tomu prirátame aj fakt, že Messi nie je s vedením klubu za dobre, jeho zotrvanie v hlavnom meste Katalánska je otázne.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.