Denník Mundo Deportivo informuje, že Tata Martino nebude trénerom Barcelony aj v budúcej sezóne. Argentínčan sa rozhodol skončiť ešte pred niekoľkými týždňami. Túto informáciu prezradil svojim najbližším spolupracovníkom.

Prezident Bartomeu sa snažil odchodu trénera prvého tímu zabrániť. Ponúkol mu dokonca predĺženie zmluvy do roku 2016, no po prehrách v lige, Lige Majstrov aj Kráľovskom pohári sa začalo nahlas hovoriť o tom, že Martino viac mužstvu nemá čo ponúknuť predovšetkým z taktického hľadiska. Preto sa začal hľadať nový tréner.

Podľa zistení Mundo Deportivo, prezident Barcelony aj Martino sa stretnú v budúcom týždni. Využijú tak fakt, že Barcelona bude hrať len jeden zápas týždenne. Následne sa uskutoční stretnutie, na ktorom sa spoločne stretnú viceprezident Jordi Mestre, športové vedenie na čele s Andoni Zubizarretom a samozrejme prezident FCB Bartomeu. Počas stretnutia sa starostlivo zváži nový kandidát na trénera klubu.

Pred rokom nastala podobná situácia, keď musela direktíva narýchlo hľadať náhradu za Tita Vilanovu. Dostať sa k Martinovi však nebolo jednoduché. V súčasnosti je však zložité uhádnuť, kto by mohol byť jeho nástupcom.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.