Po posledných zápasoch je atmosféra v klube veľmi nervózna. K znervózňovaniu prispievajú aj čudné útoky fanúšikov na hráčov a olej do ohňa prilievajú aj denníky. Posledný palcový titulok vytiahol denník AS, ktorý píše, že Alexis po finále pohára vynadal Martinovi. Celú situáciu takmer okamžite dementoval agent Čiľana.

Alexisovi prekáža fakt, že aj napriek dobrým výkonom stále sedáva len na lavičke náhradníkov. Za to mal Martina nazvať zbabelcom. Vytýkal mu, že niektorí hráči majú v klube privilegované postavenie. Denník Sport na druhej strane hneď na to písal, že Alexis v prípade, že Martino v klube zostane, Barcelonu opustí. Tlač už samozrejme vie, kam Čiľan chce ísť. Uvádza Juventus Turín.

Agent hráča, Fernando Felicevich však celú situáciu poprel. Informácie denníka AS označil za nepravdivé. "S Alexisom som hovoril a požiadal ma, aby som správy o hádke s Martinom dôrazne poprel. V priebehu 10 rokoch svojej profesionálnej kariéry, Alexis nikdy nespochybnil právomoci trénera. Vždy je profesionálnym vzorom," uviedol.

V posledných dňoch španielske denníky veru nemajú o čom písať a stránky plnia aj podobnými výmyslami, ktoré nemajú s realitou nič spoločné.

zdroj: as.com sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.