Tréner Manchestru United vyslal skautov, aby si zblízka pozreli hru stredopoliara Barcelony, Sergiho Sampera. 19-ročná vychádzajúca hviezda Blaugrana je vysoko ceneným futbalovým talentom na Camp Nou. V rezerve odvádza vynikajúce výkony, ktorými na seba pritiahol pozornosť veľkých európskych klubov.

Hoci je hráč nesmierne talentovaný, prebiť sa do Áčka Barcy nebude vôbec jednoduché. Dôvod je zrejmý - obrovská konkurencia v záložných radách. Predovšetkým má na defenzívny post monopol Sergio Busquets a jeho náhradníkom je Alex Song. Práve kvôli nedostatočnému počtu minút v prípade postupu do seniorského mužstva Samper radšej zvažuje prestup inam.

United majú o hráča veľký záujem. Táto sezóna im nevyšla a preto plánujú na leto veľké nákupy. Moyesa sklamalo viacero hráčov, predovšetkým Carrick a Cleverley. Situáciu chce tréner Červených diablov riešiť aj nákupom mladých prísľubov do budúcnosti. Samper by teda mohol byť dlhodobou akvizíciou tímu. Očakáva sa, že Sergi môže ísť do United v Piquého šľapajach.

zdroj: footballdirectnews.com
foto: footballdirectnews.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.