Pred zápasom Barcelony B s Gironou poskytol pre televíziu TV3 rozhovor prezident klubu Josep Maria Bartomeu. Hovorilo sa o situácii v klube, ktorá nie je najlepšia.

Messi

"Myslím si, že nie sme k nemu spravodliví, pretože je to hráč, ktorý nás v posledných rokoch doviedol k mnohých titulom. On bol lídrom mužstva, robil to veľmi dobre a nepochybujeme, že na čele tímu bude stáť aj v budúcnosti. Je to mladý hráč, najlepší na svete a preto mu plne dôverujeme. Zmluvu má do roku 2018, no chceme mu ju vylepšiť, pretože je nutné sa prispôsobiť aktuálnej situácii vo futbale."

Plán na budúcu sezónu

"Niektoré rozhodnutia boli už prijaté, iné ešte nie, ale ide o obdobie, kedy ich nie je dobré oznámiť, pretože súťaž stále trvá. Príde na to čas a v najbližších dňoch či týždňoch budeme informovať o tom, čo sa bude diať. Pracovali sme veľa a dobre. Nebude žiadna revolúcia, čaká nás hlboká reorganizácia tímu. Povedie ju Zubizarreta a keď na to príde čas, ohlásime rozhodnutia."

Gerardo Martino

"Veľmi si ho vážime. Pred nami máme do konca sezóny ešte päť zápasov a musíme bojovať, aby sme sa udržali na čele tabuľky. Neskôr sa s Tatom pozhováram aj o iných témach."

Predstavenstvo

"Nečakajme ani demisie ani predčasné voľby. Sme vedenie, ktoré socios zvolili štyri roky dozadu. Máme projekt do roku 2016 a dovedieme ho do konca. Zostávajú nám ešte dva roky a s veľkou radosťou pôjdeme napred. Z tohto dôvodu voľby nebudú."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.