Fabregas zvažuje návrat do Arsenalu - informujú o tom médiá na ostrovoch. Po tom, čo prezident Barcelony ohlásil v kádri veľkú reorganizáciu, viacero hviezd to má v tíme zrátané. Cesc Fabregas to má navyše nahnuté aj u fanúšikov, ktorí sú jeho odchodu po sezóne naklonení.

The Daily Mail píše, že fanúšikovia Blaugrana si želajú, aby sa katalánsky veľkoklub bývalého kapitána Arsenalu počas letného prestupového obdobia zbavil. Treba však pripomenúť, že Barcelona na jeho príchode pracovala tvrdo dlhý čas. Beztak, v mužstve priveľmi nepresvedčil. Aspoň podľa culés.

Na druhej strane hral túto sezónu v mužstve Gerarda Martina viac minút ako ktorýkoľvek iný hráč. Strelil za ten čas osem gólov, no fanúšikom to po strate troch titulov behom týždňa nestačí.

Médiá z Anglicka navyše prinášajú informácie, že Fabregas by sa veľmi rád vrátil do Arsenalu. O 26-ročného stredopoliara FC Barcelona má záujem aj Manchester United a fanúšikovia oboch klubov by ho privítali s otvorenou náručou.

Jedinou vecou, ktorá Fabregasovi bráni k odchodu do Premier League sú sankcie FIFA, ktoré Barcelone nedovoľujú predávať ani kupovať hráčov počas dvoch najbližších prestupových období.

zdroj: sportsvibe.co.uk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.