Po víťazstve nad Athletic Club komentoval zápas Xavi Hernández. Barcelona každopádne takmer doplatila na pozahadzované šance. Výhru Kataláncom zabezpečili v rozmedzí 3 minút Pedro a Messi.

Athletic sa ujal vedenia

"Gól sme mohli streliť oveľa skôr. Bol to dobrý zápas. Dôležité sú tri body a to, že v lige máme stále šancu. Nakoniec, mužstvo okázalo srdce a odohralo veľmi dobré stretnutie. Mali sme veľké problémy, ale demonštrovali sme, že máme charakter."

Ťažký zápas

"Vedeli sme, aké je toto stretnutie dôležité a sme si vedomí, že to už nezáleží od nás. Podstatné je, aby sme vyhrávali a čakať na to, čo urobia oni. Dobre sme zahrali ako v útoku, tak aj v obrane."

Liga Majstrov a Copa del Rey

"Ide o dve hrozné rany a musíme to prekovať. Treba hrať stále na najvyššej úrovni, pretože toto mužstvo musí neustále bojovať."

Nezáleží to od Barcy

"My musíme pracovať, behať, bojovať a vyhrávať, aby sme sa pokúsili odvrátiť situáciu, ktorá už nezáleží od nás. Musíme si odviesť svoju prácu a vyhrať zvyšné štyri zápasy."

Messiho forma

"Dnes Messi už po niekoľkýkrát rozhodol zápas. Niekedy sa od neho vyžaduje veľa. Mali by sme mu dať pokoj a dovoliť mu pracovať."

Valverde trénerom Barcy?

"Je to tréner, ktorý dobre pracuje v ofenzívnom systéme. Nie som tá pravá osoba, aby som hovoril o potenciálnych tréneroch."

Kritika zo strany culés

"Ľudia sa pozerajú len na výsledky. Prehrali sme pohár aj Ligu Majstrov a objavili sa pochybnosti. Pracujeme a pritom vieme, čo od nás ľudia očakávajú."

zdroj: as.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.