Športový riaditeľ FC Barcelona, Andoni Zubizarreta po zápase s Athletic, neunikol otázkam novinárov o možnej reštrukturalizácii mužstva. Komentoval takisto priebeh včerajšieho zápasu.

"Tribúny nám pomohli, kedy sme to potrebovali, ale rozumieme, že stále od nás niečo vyžadujú, pretože sú veľmi nároční," povedal pre Canal+. Zubi zdôraznil úsilie hráčov, ktorí "bránili posledných 15 minút viac srdcom než nohami po tak ťažkom zápase ako bol stredu."

"Je pravda, že liga už nezáleží od nás, ale budeme o ňu bojovať do posledného dňa a do poslednej minúty," povedal Zubizarreta, ktorý komentoval tiež piskot fanúšikov na Camp Nou: "Verejnosť nám vyjadruje svoj názor."

"Nedávam tomu takú hodnotu, pre mňa sa počíta to, čo sa udeje na trávniku," povedal na margo piskotu na adresu Cesca Fabregasa. Športový riaditeľ ubezpečil, že po skočení sezóny "príde čas, aby sme hovorili o prestavbe a týchto veciach. Teraz sa musíme naďalej sústrediť na ligu."

Riaditeľ nechcel komentovať ani možné predĺženie Messiho zmluvy, ktorého následne bránil. Pripomenul, že "niekedy si myslíme, že hráči sú roboti, ale nie sú. Sú to ľudia a každý zápas je iný. Leo dnes ukázal množstvo vecí a pre nás je najdôležitejšie to, že bol šťastný."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.