Sezóna sa blíži k svojmu záveru a s ňou sa nezadržateľne blíži aj letné prestupové obdobie. Vzhľadom na aktuálnu situáciu v klube, FC Barcelonu o niekoľko týždňov opustí viacero hráčov. Medzi nimi bude s vysokou pravdepodobnosťou aj Cristian Tello.

Ten sa však o nedostatok ponúk báť nemusí. O jeho služby totiž majú záujem top európske kluby ako Liverpool, AS Miláno či Neapol. Denník Sport dnes píše, že najserióznejší záujem má zatiaľ anglický klub. Tellovi sa niet čo čudovať, nakoľko túto sezónu toho odohral minimum.

V prítomnosti hviezd ako Messi, Alexis, Pedro, Neymar či Cesc to bude mať zložité aj v budúcej sezóne a neočakáva, že nedostane viac priestoru ako v súčasnosti. Liverpool sa pritom o hráča zaujímal už pred rokom, no Tello dal prednosť Blaugrana. Teraz však nezaváha.

Barcelona je na druhej strane naklonená predaju hráča, za ktorého očakáva okolo 10 miliónov eur. Liverpool je podobnú čiastku ochotný zaplatiť. Z ďalších klubov sa s agentom hráča kontaktovalo akurát AC Miláno a Neapol. Posledný menovaný sa o prestup pokúsil ešte v zime, no neúspešne.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.