Taliansky žurnalista a krstný otec futbalových prestupových správ, Gianluca Di Marzio, sa dnes opäť dostal na titulky talianskych novín. Podľa jeho informácií sa totiž Alexis Sánchez dohodol na podmienkach prestupu do Juventusu Turín.

Informáciu priniesol aj portál Sky Italia. Podľa týchto správ Alexis Sánchez odíde už počas letného prestupového obdobia. Zatiaľ sa však stále čaká na FIFA, ktorá na Barcelonu uvalila zákaz prestupov počas jedeného roka. Barcelona sa odvolala a každý netrpezlivo očakáva konečne stanovisko.

Barcelonu v lete zdá sa opustí viac hráčov. Niektorých sa chce klub zbaviť, iní sa zas chcú zbaviť klubu. Medzi tých, ktorí chcú sami zmeniť prostredie patrí aj Čiľan, nakoľko ho Gerardo Martino napriek jeho dobrej forme stále necháva sedieť na lavičke. To sa Alexisovi nepáči a Argentínčanovi to dal aj priamo najavo.

Jeho dobrú sezónu podporuje aj štatistika, keď vo všetkých súťažiach v drese Barcelony v tejto sezóne zaznamenal hneď 17 gólov na čo potreboval 39 zápasov. Juventus tak získa rýchleho, technicky vybaveného útočníka, ktorý bojuje o každú loptu.

zdroj: 101greatgoals.com
foto: 101greatgoals.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.