Po tom, ako FIFA uvalila sankcie na Barcu, ktoré jej zakazovala kupovať hráčov v nasledujúcich dvoch prestupových obdobiach, sa špekulovalo, či vôbec do katalánskeho klubu budú môcť už oficiálne potvrdený Halilović a stále ešte "neoficiálny" Ter Stegen vôbec prísť. Dnes sa však všetko na dobré obrátilo, FIFA trest dočasne zručila, a tak ich prestupom do Barcelony už nič nestojí v ceste.

Sám Halilović potvrdil svoj prestup do Barcy 28. februára, zatiaľ čo v prípade Ter Stegena zostávali predstavitelia klubu s nemeckým brankárom v kontakte, aby ho upokojil a vysvetlili mu stratégiu klubu, čo nakoniec prinieslo svoje ovocie. Jeho agent, Gerd vom Bruch, bol však počiatočným pozastavením prestupov znepokojený.

"Ak som dobre pochopil vyhlásenie FIFA, je nemožné, aby Ter Stegen do Barcy toto leto prišiel", zneli jeho slová. Toto však už neplatí...

Kým chorvátsky záložník prichádza do Barcelony ako posila B-tímu, s tým, že až na tú ďalšiu bude plnohodnotným členom prvého tímu, Ter Stegen musí byť ten, kto nahradí Víctora Valdésa v bráne, a preto bude na jeho pleciach veľká zodpovednosť a taktiež tlak.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.