V poslednom čase sa vrece so špekuláciami akoby roztrhlo. Dnešok tak nebude iný. Španielska tlač na čele s Mundo Deportivom prináša informácie o tom, že FC Barcelona má záujem do svojich radoch priviesť Mesuta Ozila.

Technický sekretariát Blaugrana údajne tvrdo pracuje na príchode hviezdy Arsenalu Londýn. Oficiálnu ponuku má anglický klub za hráča dostať do konca prebiehajúcej sezóny. Andoni Zubizarreta si nemeckého stredopoliara nesmierne obľúbil ešte počas jeho pôsobenia v Reale Madrid a Katalánci mali o hráča záujem posledné tri roky.

Svedčí o tom aj fakt, že sa ho Blaugrana pokúsili zlákať v sezóne 2011-2012, kedy za záložníka núkali okolo 15 miliónov eur. Ozil však odmietol. Náhradou za neho sa stal Cesc Fabregas, o ktorom sa však hlasno hovorí, že po sezóne odíde späť do Anglicka.

Technický tím na čele so Zubiazarretom tak skúša Ozila opäť, tentokrát však za hodne vyššiu cenu ako naposledy. Za bývalého hráča Realu Madrid musí Barcelona Arsenalu na stôl položiť minimálne 30 miliónov eur. Na druhej strane je známe, aké zložité sú prestupy z Arsenalu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.