Barcelona chce v priebehu leta poriadne vystužiť káder novými menami. Predovšetkým pôjde o posily do stredu obrany a stredu zálohy. Pri nákupe však zaváži kvalita, ale aj cena.

O stopérovi má Barca jasné predstavy. Mal by byť schopný hrať aj v strede poľa. Do úvahy tak pripadajú dve mená a to David Luiz z Chelsea a Arturo Vidal z Juventusu. Podľa technického sekretariátu práve táto dvojka má kvalitu potrebnú nato, aby mohla ešte viac posilniť mužstvo hrajúce na najvyššej úrovni. Prestupové rokovania každopádne nebudú jednoduché vzhľadom na ich vysokú cenu.

O Davida Luiza mali Blaugrana záujem už pred rokom, no 40 miliónov, ktoré Chelsea za hráča požadovala boli pre Kataláncov priveľkým sústom. Na druhej strane, Vidal je nesmierne hodnotným hráčom, ktorý má nižšiu cenu.

Podľa nastoleného poradia, prvým prestupom do klubu bude Marc-Andre ter Stegen a následne Alen Halilovič. V prípade nemeckého gólmana nebol prestup ešte oficiálne oznámený. Čaká sa len na tú správnu chvíľu. Čo sa týka chorvátskej vychádzajúcej hviezdy, prestup je už oficiálne odklepnutý a Alen do metropoly Katalánska pricestuje za čiastku na úrovni 2,2 milióna eur.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.