Podľa informácií denníka Marca, Športový riaditeľ FC Barcelona presviedča trénera prvého tímu, aby z mužstva po sezóne neodchádzal.

Dobrodružstvo Gerarda Martina ešte nie je na konci. Argentínčan totiž má plnú podporu Andoniho Zubizarretu a ten chce, aby bol súčasťou barcelonského projektu aj na budúci rok.

Na poslednom spoločnom stretnutí sa bilancovala aktuálna sezóna. Barcelona s vysokou pravdepodobnosťou nezíska ani ligový titul. Pre klub pôjde o nezvyčajnú sezónu, nakoľko očakávania sú každý rok obrovské. Predstavenstvo však za tento stav nevidí trénera.

Martino dostane nových hráčov a bude zodpovedný za formovanie trénerského štábu, ktorého situácia bola v tejto sezóne špecifická z dôvodu, že niektoré funkcie boli duplicitné. To malo za následok konflikty medzi ľuďmi ešte z éry Tita Vilanovu.

Na rozhodnutie vedenia klubu, aby Martino na budúcu sezónu zostal, mala vplyv aj situácia na prestupovom trhu. Ten totiž neponúka trénerov, ktorí by boli garanciou úspechu. Najlepší tréneri totiž svoje kluby nechcú opustiť.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.