Tenisový turnaj v Barcelone si pozrel aj bývalý prezident FC Barcelona, Joan Laporta. Pri tejto príležitosti poskytol pre televíziu Cuatro rozhovor, v ktorom hovoril aj na tému Barcelony.

Bývalý prezident Blaugrana kritizoval vedenie klubu za to ako zaobchádza s Messiho zmluvou. Domnieva sa, že Messi mal mať predĺženie zmluvy dávno za sebou: "Je udivujúce, že Messiho zmluva ešte stále nie je vybavenou vecou. Ak by to bolo na mne, spravil by som z neho culé na celý život," ubezpečil.

Neymar je na druhej strane stredobodom ďalšieho škandálu, ktorý sa na Barcelonu valí. Podľa Laportu však bohužiaľ s týmto hráč nemá nič, no zreteľne ho celá situácia ovplyvňuje. Verí, že za vzniknutú situáciu môžu chyby vedenia: "Je obeťou série zlých rozhodnutí, ktoré urobilo súčasné vedenie."

Laporta niekoľko slov povedal aj o svojej budúcnosti v Barcelone, no nič konkrétne neprezradil: "Moje rozhodnutie ohľadom Barcy oznámim po skončení tejto sezóny," povedal. Zatiaľ tak nie je jasné, či bude za prezidenta kandidovať alebo nie.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.