Javier Mascherano sa dnes objavil na tlačovke v Ezeiza. Hovorilo sa predovšetkým o blížiacich sa MS v Brazílii.

Na úvod komentoval druhý kapitán Argentíny hru svojho tímu a povedal, čo ju odlišuje od iných tímov: "Sme ako počítač, ktorý nepotrebuje držať loptu na to, aby si vytvoril gólové šance. Máme vynikajúcich ofenzívnych hráčov, z ktorých je každý na najvyššej svetovej úrovni. Je to obrovské plus. V otázke držania lopty nie sme ako Nemci či Španieli. Hráme viac priamočiarejšie čo sme demonštrovali aj v kvalifikácii."

Rovnováha je kľúčom k úspechu

"Vieme, že v hre v útoku nebudeme mať problémy, ale je dôležité, aby sme boli silní v každej formácii a nemali žiadne problémy v defenzíve. Pre MS to platí dvojnásobne. Na rozhovory o našich problémoch máme tri týždne a musíme na ne nájsť riešenie."

Eufória bokom

"Ľudia sú nespokojní a majú obrovské očakávania, ale my takto nemôžeme rozmýšľať. Musíme si zachovať triezvy pohľad, aby sme na výhru na MS našli najlepší spôsob."

"Vieme, čo sa od nás očakáva, ale nemôžeme prepadnúť panike. V krajine, ktorá tak miluje futbal, je tlak od fanúšikov obrovský, zvlášť ak sa mužstvo už veľmi dlho neukázalo ani v semifinále."

Neymar

"Neymar je veľký hráč a keď bude blízko pri svojich fanúšikoch, bude hrať ešte lepšie, no ja myslím len na Argentínu."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.