Na včerajšej tlačovke La Furie Roja sa verejnosť dozvedela, že Fabregas toto leto opustí Camp Nou. Potvrdil to rozhovor Piquého s Vicentem del Bosquem, ktorý zachytili ruchové mikrofóny.

Piqué trénerovi španielskej reprezentácie povedal, že Fabregas odchádza z Barcelony za 33 miliónov eur + bonusy a že jeho odchod je už istý. Nebolo však jasné, kam. Tlač vedela jedine to, že rodák z Arenys to má namierené naspäť do Premier Leage, otáznik visel jedine nad klubom.

Aj túto hádanku však médií počas noci dokázali rozlúštiť. Fabregas má podľa zdrojov z prostredia hráča prestúpiť údajne do Chelsea Londýn, kde má pod Mourinhovým vedením nahradiť Franka Lamparda, ktorý sa rozhodol svoje pôsobenie na Stamford Bridge ukončiť a vyskúšať šťastie v MLS, kam prestúpil do novovytvoreného tímu FC New York.

Fabregas nebude mať v Chelsea na svojej prirodzenej pozícii v strede poľa takmer žiadnu konkurenciu, nakoľko Mourinhov výber je vyskladaný predovšetkým z defenzívnejšie ladených stredopoliarov a následne klasických útočníkov. Tvorivých hráčov ako Lampard na Stamford Bridge niet, preto sa Cesc spolieha na pravidelný hrací čas. Na oficiálne vyhlásenie si však musíme ešte počkať.

zdroj: footylatast.com sport.es
foto: archiv

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.