Bavíte sa športom, radi si pozriete priamy prenos a uzatvoríte stávku? Máme pre vás skvelý tip. Na stránke tipermesiaca.sk nájdete obľúbenú tipovačku, kde každý mesiac dostanú 4 najlepší tipéri tikety v celkovej hodnote 100 € na reálne stávkovanie v top stávkovej kancelárií na trhu.

Ako to funguje?

Celý systém súťaže funguje na rovnakom princípe stávkovania ako v skutočnej stávkovej kancelárie. V sekcii kurzových stávok je každý deň pridaných 6 zápasov. Podľa kurzu a vloženého počtu virtuálnych bodov (20 až 100) získate danú výhru - body. Na výber sú klasické typy stávok a síce 1, 0 a 2. Uzatvárajú sa tzv. single stávky - na tikete je jeden zápas. Tento systém sa nám páči - tipovanie je jednoduché, komfortné a celá stránka pôsobí vizuálne veľmi pôvabne. Spája komunitu tipérov a dáva im šancu vyhrať zaujímavé finančné ceny.

Súťaž sa pravidelne koná v mesačných kolách. Vyjadrené v číslach - ročne vzíde 48 šťastných výhercov, ktorí získajú celkovo 1200 €.

Aké zápasy nájdeme v kurzovej ponuke

Nie nadarmo píšeme o tipovaní cez internet na tipermesiaca.sk práve na Forca Barca. V ponuke totižto nechýbajú zápasy La ligy. Takže si môžete tipnúť na top európsku ligu, ukázať ostatným tipérom, že práve Vy sa futbalu naozaj rozumiete a navyše aj získať v prípade prvenstva 40 €. Pri Primera División to nekončí! Na svoje si prídu aj fanúšikovia a tipéri anglickej Premier League, nemeckej Bundes ligy, teraz už Fortuna ligy, alebo veľkých turnajov od MS vo futbale a rôznych ďalších kvalitných turnajov a líg.

Tipér mesiaca nie je zameraný len na futbal. Pridávané sú tiež hokejové a tenisové zápasy. NHL, KHL sú skvelé ligy, grandslamy sú jednoducho krásne športové sviatky a to treba rešpektovať. Preto tieto zápasy vždy nájdete v kurzovej ponuke.

Nečakajte, tipujte zápasy a vyhrávajte veľké peniaze. Šport je fenomén! Spojte príjemné s užitočným a sledovaním športu a tipovaním získajte nejaké to euro navyše. Tipovanie u nás vás nestojí ani babku -> tipujete s virtuálnymi bodmi.

Nech vyhrá lepší!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.