FC Barcelona sa bude od 28. júla do 2. augusta na novú sezónu pripravovať s St. George's Parku v Birminghame v Anglicku. Po tomto krátkom kempe sa mužstvo vydá rovno do Nice, kde 2. augusta odohrá prípravný zápas proti OGC Nice.

St. George's Park je tréningové centrum 24 národných tímov v Anglicku a centrum futbalového rozvoja, športu a biznisu. Ide o rozsiahly komplex priestranných, moderných a športových stavieb, ktorý sa rozlieha na ploche 130 hektárov. Na svoje zápasy sa tú pripravuje aj samotná reprezentácia Anglicka.

"FC Barcelona sa bude s veľkou radosťou na novú sezónu pripravovať v St. George's Parku. Priestory FA sú nádherné. Ponúkajú nám pokoj, výnimočnú futbalovú atmosféru, perfektné kryté aj vonkajšie ihriská. To všetko nás vedie k presvedčeniu, že atmosféra bude v St. George's Parku vynikajúca. Nevieme sa dočkať začiatku sezóny a návšteva FA je pre nás ďalším stimulom," povedal športový riaditeľ FC Barcelona, Andoni Zubizarreta.

"Veľmi má teší, že FC Barcelona sa rozhodla zjednotiť sa s nami počas príprav na novú sezónu na konci tohto mesiaca. Pre St. George's Park a anglickú futbalovú federáciu je to veľmi vzrušujúca správa. Je to ozajstná česť hostiť jeden z najúspešnejších klubov v európskom futbale," komentovala príchod Barcelony Julie Harrington, manažérka St. George's Parku.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

messisko

5
2014-07-04 16:04:05

A kde sa bude vysielať zápas chcel by som ho vidieť aj vsetky?

Palyop

3
2014-07-09 14:07:11

tak niekto sa stoho tesi ale nasi chlapci budu chciet odtialto cim skor vypadnut koli tomu anglickemu pocasiu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.