23 hráčů dnes ráno nastoupilo k tréninku v Ciutat Esportiva Joan Gamper pod vedením Luise Enriqueho. Jen osm z těchto hráčů patří do A týmu, zbytek je z rezervy. Dva hráči se tréninku nezúčastnili ze zdravotních důvodů a ostatní si užívají dovolenou po Mistrovství světa.

Ter Stegen, Masip, Bartra, Montoya, Sergi Roberto, Deulofeu, Afellay a Bojan - to jsou hráči, kteří dnes trénovali v Ciutat Esportiva a jsou připraveni naskočit do zítřejšího přípravného utkání.

Adriano a Rafinha netrénovali kvůli zdravotním problémům. V pondelí odpoledne byla u Adriana zjištěna zvýšená tepová frekvence a délka jeho absence se odhaduje na 4 - 6 týdnů. Rafinha má neustále pohmožděný palec.

Stejně jako u ostatních tréninků byla skupina A týmu podpořena několika hráči z rezervy, konkrétně patnácti. Malá změna ale přece jen proběhla, nová posila B týmu, Juan Cámara, nahradil ve výběru Dianeho a poprvé si tak vyzkoušel trénink s prvním týmem. Ostatními hráči, kteří trénovali byli: Patric, Bagnack, Edgar Ié, Lucas, Grimaldo, Samper, Halilovic, Babunski, Cámara, Munir El Haddadi, Sandro, Dani Nieto, Joan Román, Dongou a Adama.

Tým se ještě jednou sejde dnes večer a proběhnou poslední přípravy před prvním zápasem nové sezóny proti Recreativo Huelva.

Zdroj, foto: www.youtube.com, www.fcbarcelona.com

Panel

6
2014-07-18 16:51:03

v prípravaku by som chcel vidieť Ter Stegena a Halliloviča

dominiq

7
2014-07-18 17:11:32

Ak by nastupil utok v zlozeni Halilovic - El Haddadi - Adama, tak by som sa vobec nehneval ;)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.