Aj napriek tomu, že bývalý svetový šampión v Brazílii pohorel na plnej čiare a nedostal sa von ani zo skupiny, trénerom La Furie Roja zostáva naďalej Vicente del Bosque.

Súčasný kormidelník povedie španielsky výber minimálne do EURA 2016, hoci sa po výkonoch svojich zverencov v Brazílii dočkal tvrdej kritiky. "Bol som s federáciou v kontakte. Pri pohľade spätne rozhodli, že posledných šesť rokov znamená viac ako dva posledné zápasy," povedal rodák zo Salamancy.

"Federácia sa v súčasnosti cíti byť silná a vážia si prácu, ktorú som odviedol. Opäť sa cítime silní aj my a budeme pokračovať v práci spôsobom, ktorým sme to vždy robili," dodal.

Del Bosque zároveň trvá na tom, že aj po zbabranom šampionáte v Brazílii sa pozeral dopredu na EURO 2016. "Nepotrebujeme drastickú revolúciu, musíme napredovať v nastavenom trende a urobiť niekoľko drobných zmien," povedal.

"Dokážeme zo seba vydať oveľa viac a dostať sa späť na tú správnu cestu. Na budúcom šampionáte sa pokúsime znovu obhájiť titul," uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

StanoM

15
2014-07-21 10:42:05

Neviem ci spravne rozhodli, vyhorel na popol ci uz zvolenou taktikou, tak aj nominaciou.

ombre

2
2014-07-21 16:30:38

Po zlom lepšie nečakaj. Tam mala nastať zmena..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.