Barca na svojej stránke uviedla, že Sergi Robertovi a Sergi Gomezovi predĺžila platnosť zmluvy do júna 2012. Mladíci momentálne hrajú za druhodivízne Barca Atletic.

Obaja hráči začali sezónu s mládežou, keď počas prvých týždňov boli začlenení do tímu pod vedením Luisa Enrique Martíneza.

Sergi Roberto hrá do 18 rokov, je narodený v Reus (Tarragona) a je známy pre svoj fyzický a technický potenciál. Dokopy odohral 229 zápasov, celkovo 2219 minút.

"Je mi cťou pokračovat aj naďalej v klube, ktorý som už ako dieťa obdivoval. Je pravda, že sen o prvom tíme je pre mňa nadosah, ale zároveň viem, že v Atleticu na sebe musím naďalej tvrdo pracovať, a najmä teraz, keď budeme hrať v druhej divízii," uviedol záložník na webových stránkach klubu.

Sergi Gómez: "Bola to neuveriteľná sezóna."

Ďalším z nových hráčov Barcelony je len 17-ročný obranca Sergi Gómez. Narodil sa v Arenys de Mar a v posledných mesiacoch ako obranca v zostave nahradil Andreu Fontasa.

Gómez vysvetlil, že keď ho Luis Enrique prvýkrát povolal, dal mu všetku dôveru. "Povedal mi, že tu budem plniť rovnaké úlohy, aké som mal doteraz a uistil ma, že všetko bude v poriadku. Pre mňa to bola úplne neuveriteľná sezóna."

 

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.