Telenovela s prestupom Francúza do Barcelony pokračuje. Valencia totiž svojho obrancu donútila vycestovať na sústredenie do Peru napriek tomu, že prestup na Camp Nou je na spadnutie.

Tréner Valencie ho totiž predsa len dopísal do nominácie na turné v Južnej Amerike. Všetko však ukazovalo na to, že vo Valencii zostane, nakoľko podľa posledných správ médií, Mathieu je už v podstate hráčom Blaugrana, len sa doťahujú posledné detaily.

Podľa Rádia Catalunya, Barcelona nakoniec za obrancu tak či tak zaplatí 20 miliónov eur. Ten doteraz v prípravných zápasoch za Los Che nehral, no ak Barca čím skôr nezasiahne, Mathieu na niekoľko dní odletí na Peru a rokovania sa tak znova natiahnu.

Francúzky obranca je navyše ochotný vzdať sa aj časti svojho platu. A to všetko len aby si vynútil prestup do katalánskeho celku. K tomu, Barcelona za hráča 20 miliónov eur ani nechcela dať, no situácia na prestupovom trhu ju k tomuto kroku jednoducho donútila. Bez tak zadáka preplatia o raz toľko.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Ja_legenda

26
2014-07-23 07:54:59

nevadi už nech ti je ako keby nemal byt nik vedia prečo ho kupuju sleduju ho dost dlho nato aby vedeli kto je pre nivh lepši narozdiel od nas čo sedime za pc a iba pi**** do všetkeho čo urobia !!!!

PeterChren

9
2014-07-23 08:48:38

Absolútne súhlasím. Matieu je vynikajúci obranca. Som uplne spokojný pokial ho donesu aj za 20mil. Daleko slabsi hraci maju vyssie ceny. Toto je obranca ako remen. Pozrite si zapasy ked hrala Barcelona s Valenciou...Vzdy bol najlepsší na ihrisku. Veľmi dobra volba. trener vie prečo ho chce.A suhlasim s nazorom ze velka vacsi len kritizuje vsetky nakupy.

Marco01

17
2014-07-23 09:22:06

paci sa mi, ze je dokonca ochotny kvoli prestupu si aj zrezat cast svojho platu...povedzme si na rovinu, kazdy hrac to nespravi...niekomu nestaci ani 10 mega lebo musi nejako uzivit rodinu (T. Silva)...

Panel

7
2014-07-23 09:37:16

chudák z barcelonského platu by bývali na ulici ...

dory99

0
2014-07-23 10:46:21

Tu nejde o to či ho my sledujeme či nie, či vieme o jeho kvalitách, tu ide o to že to nie je perspektíva pre Barcelonu na dlhšie obdobie, ale len záplata na max.2 sezóny, ja som si myslel, že sa budú zabudovávať mladší hráči.....ale tak uvidíme či ho nakoniec Valencia pustí

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.