Po prvýkrát od svojho zranenia sa Jeffrén Suárez vrátil spolu s mužstvom do normálneho tréningového cyklu. Mladý útočník utrpel svoje zranenie ešte v 11. minúte s Rubinom Kazaň v zápase skupinovej fázy Ligy Majstrov. Vynechal tak len jeden ligový zápas proti Realu Sociedad. Včerajší tréning absolvovalo až 25 hráčov.

Ako je na pozápasových tréningoch zvykom, hráči, ktorí v zápase hrali, absolvovali len ľahký tréning. Zvyšok kádra sa na Ciutat Esportiva Joana Gampera zúčastnilo rutinného tréningového cyklu. Spolu s mužstvom sa na trávniku objavili Milito aj Jeffrén. Je to prvýkrát od jeho zranenia posledný utorok, čo sa mladý útočník objavil na tréningu. Milito sa takisto pomaly zotavuje zo svojho zranenia.

Cyklu s prvým tímom sa zúčastnilo aj šesť hráčov z B-mužstva, ktorí neabsolvovali víkendový zápas s Albacete (2-2). Išlo o Thiaga Alcántaru, ktorý už v poslednom čase hráva aj za A-mužstvo a následne o Oiera, Planasa, Abrahama, Rochinu a Benju.

Dnes má celý káder voľno a zúčastní sa ďalších tréningových jednotiek až v stredu o 17:30. V stredu začína príprava na zložitý duel s Espanyolom. Derby má výkop o 20. hodine v sobotu večer. Pred stredajším tréningom tiež pred médiá na tlačovej konferencii vystúpi Seydou Keita.

zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.